roos-vlaskamp-3.jpg
03 februari 2023

Geef de pen door! met Roos Vlaskamp

Hoi ik ben Roos Vlaskamp, 29 jaar en werkzaam bij Fysiotherapie Schaijk- Herpen.

2021 was mijn afstudeerjaar van de master psychosomatiek. Het laatste schooljaar in coronatijd was zwaar vanwege de online lessen. De eindbeoordeling van de thesis vond plaats in een Teamsmeeting met alle klasgenoten in vakjes op het scherm en digitale confetti om het te slagen te vieren. Met een glaasje champagne in mijn hand klapte ik mijn laptop dicht en direct was het feest voorbij. Daar zat ik dan in mijn eentje aan de keukentafel.

Gelukkig heb ik dankzij klasgenoot en goede vriend Daron Buenting de master ook met plezier kunnen afronden. Onze kritische en nuchtere kijk op het vak en het onderwijs zorgde al snel voor een goede klik. De master bracht me naast kennis en vaardigheden goede vriendschappen.

Verbondenheid staat bij mij centraal in het vak psychosomatische fysiotherapie. Een vertrouwensband opbouwen met een patiënt en collega’s vind ik belangrijk.

Het Pijn Netwerk Brabant is een netwerk van fysiotherapeuten, psychologen, huisartsen, ergotherapeuten, anesthesiologen en physician assistants, waar ik actief lid van ben. We delen 3x per jaar kennis met elkaar op bijeenkomsten en 1x per jaar organiseren we een heidag.

Mijn werkweek gaat in een snel tempo van de ene complexe casus naar de andere. Een netwerkdag is een welkome afwisseling. Het delen van dezelfde passie en elkaar ondersteunen of versterken geeft mij energie. Door in contact te zijn met andere vakidioten houd ik plezier in mijn vak.  

Ik kijk uit naar het NFP congres op 25 maart!

De pen geef ik door aan klasgenoot Marjolein van Heest.

Lees ook de bestuurder aan het woord

org.hippoecm.hst.content.beans.standard.HippoGalleryImage@df5471c7

Bestuurslid aan het woord – Secretaris Annet Timmerman

Lees verder
org.hippoecm.hst.content.beans.standard.HippoGalleryImage@d0b2f7eb

Bestuurslid aan het woord – Voorzitter Thirza Douglas

Lees verder
org.hippoecm.hst.content.beans.standard.HippoGalleryImage@1535a539

Bestuurslid aan het woord – Wineke Snel

Lees verder
org.hippoecm.hst.content.beans.standard.HippoGalleryImage@42422a87

Bestuurslid aan het woord – Arwen Smit

Lees verder