Vacatures Psychosomatisch Fysiotherapeuten

Wil je een vacature plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapsnummer (indien van toepassing) te sturen naar: [email protected]. Voor NFP-leden is dit gratis en voor niet-leden € 40,- (8 weken).

Vacature PSF voor 2-4 dagen, Alphen a/d Rijn

24 november 2022 Douglas Fysiotherapie zoekt in verband met uitbreiding van het team psychosomatiek een enthousiaste Master psychosomatische fysiotherapeut voor 2-4 dagen per week. Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief? Lijkt het je een uitdaging om de psychosomatiek verder op de kaart te zetten in Alphen a/d Rijn?

Vacature voor een PSF-er bij Fysiotherapie Welkom in Amsterdam-IJburg

21 november 2022 Wegens omstandigheden komt er plek vrij voor een PSF-er bij Fysiotherapie Welkom in Amsterdam-IJburg. We zijn een kleinschalige praktijk met 3 behandelruimtes en een prachtige oefenzaal (sinds begin 2022 verhuist). Het is een fijn team met 3 collega’s, waar er altijd ruimte is samen eens te overleggen of een cliënt te zien. Er is zeer goede samenwerking met de huisartsen en POH-GGZ, zij zouden heel blij zijn als er vervanging gevonden kan worden. Uren in overleg. Mail gerust voor informatie naar [email protected]

Vacature Psychosomatisch fysiotherapeut voor 16-32 uur in Utrecht

21 november 2022 Gezocht, uitbreiding van ons PSF team in Utrecht! We werken momenteel met 2 ervaren PSF-ers en zijn hard op zoek naar een collega die de wachtlijst kan helpen verminderen. In verband met de verhuizing van een (MT) collega naar het oosten van het land, zijn op zoek naar iemand die 2 tot 4 dagen wilt komen werken in ons gezellige, multidisciplinaire team in Utrecht, wijk Wittevrouwen. Omdat PSF diepgeworteld is in de praktijk, willen we de uren (deels) door een PSF-er laten invullen. Iemand in opleiding is zeker ook welkom om te solliciteren.