06 juni 2024

NFP netwerkbijeenkomst Psychosomatiek

Deze bijeenkomst is in navolging van de (online) netwerkbijeenkomst vorig jaar, waarbij er door de aanwezigen enthousiast is gereageerd op het maken van (nieuwe) contacten tussen de verschillende regionale netwerken.

In een enquête is vervolgens o.a. gepeild welke behoeftes er bestaan binnen de netwerken, welke onderwerpen er spelen en of er behoefte was om jaarlijks een netwerkbijeenkomst te organiseren. Omdat op die laatste vraag volmondig “ja” werd geantwoord, wil de NFP haar leden hierin faciliteren en willen wij als bestuur ook graag horen wat jullie netwerk sterk maakt in de regio en waar er mogelijk nog kansen en uitdagingen liggen. 


De inhoud van deze avond is, op basis van uitkomsten van de enquête, gericht op de bestuurlijke kant van het PSF-netwerk: hoe zijn regionale/ inhoudelijke netwerken bestuurlijk opgezet c.q. georganiseerd? En hoe positioneer je het netwerk in de regio?

Programma (onder voorbehoud)
19:00 - 19:30 uur inloop KNGF
19:30 - 20:15 uur presentatie netwerkopzet regionaal / inhoudelijk (Anita Leek en Vivi van Boeschoten)
20:15 - 21:00 uur napraten/ eigen ervaringen delen n.a.v. presentatie
21:00 - 21:30 uur borrel + afsluiting bijeenkomst

Accreditatie:
Er wordt geen accreditatie aangevraagd voor deze bijeenkomst.

Parkeren:
- In de parkeergarage onder het gebouw van het KNGF (gratis en zolang er plekken vrij zijn).
- In de parkeergarage Beestenmarkt (tegen betaling).

Klik op onderstaande button om je aan te melden