Laatste nieuws

22 januari 2021
Update revisie richtlijn rouw

In de e-news van november deed Freek Rijvers een oproep om een knelpunten enquête in te vullen ten behoeve van de herziening richtlijn rouw, waarvan Freek in de werkgroep deel neemt. Met 29 respondenten zijn de (psychosomatische) fysiotherapeuten de twee na grootse groep en hebben dus een aanzienlijke stem bij het proces van herschrijven.

Lees verder
16 oktober 2020
Pilot met Stichting Landelijk Netwerk Oefentherapeuten Chronische Pijn (NCP)

Nienke de Heus-Wiegersma van Stichting Landelijk Netwerk Oefentherapeuten Chronische Pijn: ‘Als koploper in de eerstelijnszorg volgen we landelijke ontwikkelingen op de voet. Wat we in het land zien is dat multidisciplinaire samenwerking steeds belangrijker wordt.’

Lees verder
01 oktober 2020
Heugelijk bericht vanuit DSW

Wij zijn verheugd om met jullie het bericht vanuit DSW te delen.

Lees verder
COVID -19 – eHealth
16 juli 2020
COVID -19 – eHealth

Vanuit het lectoraat Innovatie van Beweegzorg van Hogeschool Utrecht is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een adviesdocument voor eHealth-aanbieders. 

Lees verder
30 april 2020
Siilo app voor NFP-leden

In de nieuwsflits van 24 maart is een oproep gedaan voor het delen van initiatieven ten aanzien van het behandelen van patiënten in de corona periode.

Lees verder
07 februari 2020
Psychosomatisch fysio- en oefentherapeuten gaan samenwerken

Op 31 januari jl hebben de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek (NFP) en de voorzitter van de Verenging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM, platform psychosomatische oefentherapie) een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Lees verder