gezocht-klein.jpg
17 januari 2024

PSF-therapeuten gezocht om een interview af te nemen

Mijn naam is Fiona Oost en momenteel studeer ik af als master psychosomatisch fysiotherapeut aan de Avans+ in Breda.

Vanuit de NFP heb ik een opdracht aangenomen voor mijn thesis:  Het bestuur van de NFP  wil namelijk z’n tools- en productenpagina uitbreiden, met onder andere psycho-educatietools. Een onderbouwde psycho-educatietool kan worden gebruikt tijdens de behandeling van patiënten in de praktijk en kan de PSF therapeut helpen bij het makkelijker maken van het verstrekken van informatie en het geven van educatie aan de patiënt. 

Voor mijn onderzoek ga ik een opzet maken tot de ontwikkeling van een psycho-educatietool voor patiënten met ALK. Hier kunnen jullie als PSF’er gebruik van maken in de behandeling van deze patiëntengroep in de toekomst. Voordat daadwerkelijk overgegaan kan worden tot de ontwikkeling van een product, ga ik een kwalitatief onderzoek doen, middels interviews. De uitkomsten van dit onderzoek zullen het raamwerk worden voor een volgende student om daadwerkelijk het product te ontwikkelen.

Ik ben op zoek naar 12 PSF therapeuten waarbij ik een interview mag afnemen. Dit kan online en zal maximaal een uur in beslag nemen.

Wat krijg je ervoor terug: wanneer het product af is, kan je gebruik maken van een tool waarmee je je patiënten wellicht nog beter op weg kunt helpen.

Mocht je mee willen doen, neem dan contact met mij op. Ik ben telefonisch te bereiken op:

06 - 44 12 22 00 en via de mail: [email protected]