06 juni 2024

Save the date - netwerkbijeenkomst PSF 6 juni

Alvast een datum om in je agenda te noteren voor alle leden die in een netwerk participeren ofwel interesse hebben om hierbij aan te sluiten!

Op 6 juni van 19:30 – 21:30 faciliteert de NFP een fysieke netwerkbijeenkomst op het KNGF- kantoor in Amersfoort

Deze bijeenkomst is in navolging van de (online) netwerkbijeenkomst vorig jaar, waarbij er door de aanwezigen enthousiast is gereageerd op het maken van (nieuwe) contacten tussen de verschillende regionale netwerken. In een enquête is vervolgens o.a. gepeild welke behoeftes er bestaan binnen de netwerken, welke onderwerpen er spelen en of er behoefte was om jaarlijks een netwerkbijeenkomst te organiseren. Omdat op die laatste vraag volmondig “ja” werd geantwoord, wil de NFP onze leden hierin faciliteren en willen wij als bestuur ook graag horen wat jullie netwerk sterk maakt in de regio en waar er mogelijk nog kansen en uitdagingen liggen. 

Kortom; zet 6 juni alvast in de agenda. De inhoud van deze avond volgt zo snel mogelijk maar zal op basis van uitkomsten enquête gericht zijn op de bestuurlijke kant van het PSF-netwerk: denk aan positionering in de regio, hoe zijn netwerken georganiseerd?