nvmt-congres-tinnitus--vertigo.jpg
20 april 2024

NVMT Congres: Tinnitus en Vertigo: Ways to go

NVMT-congres: terug van weggeweest!

Op zaterdag 20 april 2024 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Manuele therapie weer een ledencongres. Dit keer met titel en thema: Tinnitus en Vertigo: Ways to go. Het thema Vertigo is voortgekomen uit de ledeninput tijdens de NVMT-kennislabs. Duizeligheid kwam daar als nummer 1 antwoord naar voren op de vraag: ‘welk onderwerp verdient een jaarcongres?’. 

Zoals een NVMT-lid recentelijk opmerkte:  "Over vertigo weten we allemaal wel wat, maar overzicht ontbreekt"

Op zaterdag 20 april delen gerenommeerde (inter)nationale sprekers hun laatste inzichten op het gebied van tinnitus en vertigo. Tijdens het plenaire programma nemen dagvoorzitter Bart Koes en de vier keynote sprekers je mee in de diagnostiek en behandeling van deze klachten. De plenaire lezingen worden afgewisseld met interactieve subsessies voor de praktische verdiepingsslag en geven zo een volledig overzicht van de stand van zaken op dit onderwerp.

Het bestuur van de NVMT, nodigt jou van harte uit op haar congres!

Ook voor het register Psychosomatisch fysiotherapeut is accreditatie aangevraagd.

Kijk hier voor het programma en wijze van aanmelden.