npi-nieuwe-knip.jpg
30 september 2023

Symposium 'Psychosomatiek – van wetenschap naar praktijk'

Op zaterdag 30 september 2023 - Conferentiecentrum Kaap Doorn

Na het succesvolle eerste symposium ‘Psychosomatiek – van wetenschap naar praktijk’ in 2022 organiseert het NPi op zaterdag 30 september 2023 in samenwerking met de besturen van de Nederlandse vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek (NFP) en de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) het 2e symposium ‘Psychosomatiek – van wetenschap naar praktijk’ in Conferentiecentrum Kaap Doorn te Doorn.

Het doel van dit symposium is om psychosomatisch fysiotherapeuten en oefentherapeuten een update te geven welke voor hen interessante, dat wil zeggen klinisch relevante, wetenschappelijke onderzoeken er de afgelopen tijd zijn gedaan op het gebied van de psychosomatiek. Tijdens het symposium worden zowel de evidence als de praktische implicaties van recente onderzoeken belicht.

Meer informatie en aanmelden