nvmt-congres-2.jpg
17 september 2022

NVMT Congres

Op zaterdag 17 september 2022 organiseert de NVMT eindelijk weer een ledencongres op Papendal in Arnhem.

Hybride congres
Het congres wordt voor de 8ste keer georganiseerd en nu voor het eerst in hybride vorm. Dit betekent dat we uitgaan van zowel deelnemers op locatie als online. 

Lage rug
De congrestitel is: ‘Back-Update’ en refereert naar het thema dit jaar: de lage rug. We zijn heel trots en blij dat Prof. Peter O’Sullivan (AUS) speciaal voor ons congres een keynote lezing verzorgt. Daarnaast is niemand minder dan Wim Dankaerts recentelijk toegevoegd aan het programma (zie ook zijn videoboodschap op deze pagina).

Accreditatiepunten
Het congres is in Nederland én België geaccrediteerd. In België voor 12 navormingseenheden en in Nederland voor 6 punten voor de registers: Manueel-, Algemeen- en Psychosomatisch fysiotherapeut. En daarmee automatisch ook voor het Keurmerk Fysiotherapie. 

Meer over het congres en inschrijven