dag-van-de-fysiotherapeut-3.png
21 mei 2022

Dag van de Fysiotherapeut

Zaterdag 21 mei wordt de zesde  editie van de Dag van de Fysiotherapeut georganiseerd.

Je kunt op deze dag je vakgenoten weer ontmoeten en nieuwe kennis opdoen. Ben jij er ook bij?  

Op de Dag van de Fysiotherapeut kun je uit heel veel sessies kiezen! Vanuit de NFP verzorgen wij 2 workshops namelijk ‘Long COVID: van wetenschap naar praktijk’ waarin Thirza Douglas samen met Erik Hulzebos en Karin Felten het Standpunt Fysiotherapie bij COVID-19 en multidisciplinaire samenwerking bij patiënten met Long COVID bespreken.
Daarnaast verzorgd Wineke Snel de sessie ‘Spannings-gerelateerde aanpak en preventie in herstel belemmerende factoren’ waarbij in wordt gegaan op wat de PSF in de dagelijkse praktijk doet en waar we samenwerking kunnen opzoeken met andere fysiotherapeuten en zorgprofessionals in de wijk.

Benieuwd naar het volledige programma? 

Lees meer en meld je aan