Oproep cursus Integrated Kinetic Neurology

14 jan 2020
Sjoerd Jongerius, PSF’er, volgde de cursus IKN (Integrated Kinetic Neurology) van Ryan Foley.

Een exclusieve cursus van Ryan Foley

Sjoerd zegt hierover: ‘Vanaf het begin heb ik gedacht dat PSF-ers zijn visie en aanpak geweldig zouden vinden. Veel van wat wij als PSF-ers doen integreert hij in een aanpak waarbij hij de functie van ademhaling, spieraanspanning, aanraking, de kaak, het vestibulaire systeem, het visuele systeem en reflexen stapsgewijs opbouwt en met elkaar integreert. De afstemming op de cliënt en somatische insteek zouden onze psychosomatische cliënten geweldig vinden.’

Sjoerd zou graag zijn ervaring willen delen met andere PSF’ers en heeft bij Ryan geïnformeerd of wij een exclusieve cursus van hem zouden kunnen krijgen en hij is hiertoe bereid.
Dat zou op 20 en 21 juni 2020 kunnen. Bij minimaal 15 aanmeldingen wil de Nederlandse organisator Human Motion de cursus organiseren.
Ryan geeft zelf in deze uitleg weer hoe zijn aanpak eruit ziet. Meer informatie kan je vinden op zijn website IKNeurology.com

Data van de cursus
De cursus wordt gegeven op 20 en 21 juni 2020. Hij levert 13 accreditatiepunten op en de scholing zal plaatsvinden bij Human Motion in Laren.
De kosten zullen € 449 zijn, als er tot en met 15 mensen met de workshop meedoen en € 425 bij 16 of meer.

Er zijn momenteel 13 aanmeldingen. Ben je enthousiast? Meld je aan via Sjoerd; sjoerd@eenwerkendlijf.nl

Trefwoorden: