Lustrumfeest!

4 sep 2019
Op vrijdag 1 november vanaf 16.00 uur ben je van harte uitgenodigd om in Hotel Jakarta in Amsterdam het 35 jarig bestaan van de vereniging te vieren!

De lustrum voorbereidingen zijn in volle gang!

Het lustrum feest is uitsluitend voor leden. Als NFP lid heb je enkele weken geleden een uitnodiging door de bus gekregen. Daarnaast zijn er wat berichten gedeeld op via LinkedIn over het programma.
Op vrijdag 1 november vanaf 16.00 uur ben je van harte uitgenodigd om in Hotel Jakarta in Amsterdam het 35 jarig bestaan van de vereniging te vieren! We doen dit door een kort, maar spectaculair plenair programma samen te stellen.

Niemand minder dan Lammert Kamphuis, een filosofisch spreker die momenteel overal in de media opduikt, komt een inspirerende lezing over verbinding geven.
Daarnaast komt Businesscoach Merle Mudde, genomineerd als zakenwonder door de VIVA400 en genomineerd voor de Startup Award van TedxAmsterdamWomen, ons iets leren over hoe je jezelf als psychosomatisch fysiotherapeut kunt positioneren. Ook heeft ze een leuke verrassing voor ons!

Na het plenaire deel staat ons een heerlijk walking dinner te wachten in de prachtige tropische binnentuin van Hotel Jakarta. Wil jij deze feestelijke bijeenkomst niet missen? Meld je dan snel aan via mijnkngf.nl

Trefwoorden: