Wineke Snel

20 mrt 2019
Adviseur Kwaliteit en Beleid

Wineke stelt zichzelf voor

Mijn naam is Wineke Snel, 34 jaar, sinds 2007 algemeen fysiotherapeut en in 2013 heb ik de masteropleiding Psychosomatische fysiotherapie afgerond aan de HU.

Ik heb 10 jaar werkervaring binnen de geriatrische revalidatie zorg en was onderdeel van een enthousiast en gedreven multidisciplinair team.

Naast het behandelen heb ik altijd affiniteit gehad met het verbeteren van kwaliteit van zorg. Eind 2018 heb ik besloten te stoppen met behandelen omdat ik vanuit een meer overstijgend perspectief iets voor de gezondheidszorg in Nederland wil betekenen. In mijn nieuwe rol als adviseur kwaliteit en beleid kan ik dat goed toepassen. Daarnaast wil ik mij graag inzetten voor het NFP omdat ik geloof in het vak psychosomatiek en we ons als beroepsgroep nog steviger neer kunnen zetten. Ik denk dat mijn ervaring op het gebied van kwaliteit en beleid daarin een grote ondersteuning kan zijn.

Trefwoorden: