Geef de pen door! met Regine Stout

10 mrt 2020
Geef de pen door
Geef de pen door
In de vorige pen door stond vermeld dat de pen naar Anita zou gaan, echter de pen is terecht gekomen in Noordwijk bij Regine Stout.

De “moeilijke” puzzels

Beste collega’s en andere lezers,

Via Katinka is de pen bij mij terecht gekomen, daarvoor bedankt Katinka.

Ik ben Regine (51) en al bijna 30 jaar fysiotherapeut. In 1991 heb ik mijn fysiotherapie opleiding afgerond in Rotterdam aan de toenmalige Hoge School Rotterdam & omstreken. Na mijn opleiding ben ik in Duitsland terecht gekomen, waar ik 4 jaar in een revalidatiecentrum heb gewerkt.

Bij terugkomst in Nederland ben ik in West-Brabant neergestreken om daar, samen met mijn toenmalige partner, die ook fysiotherapeut is en destijds in het leger werkzaam was, een fitnesscentrum te starten. Hier konden leden trainen onder fysiotherapeutische begeleiding. Daarnaast hield ik mij bezig met het geven van diverse groepslessen.

Lees de hele blog van Regine

Trefwoorden: