Uit de bestuurskamer

4 sep 2019
Thirza Douglas, Annet Timmerman, Arwen Smit en Wineke Snel
Thirza Douglas, Annet Timmerman, Arwen Smit en Wineke Snel
Bestuur NFP
Het is al weer even geleden sinds de laatste nieuwsbrief is uitgekomen. Als bestuur hebben we van het heerlijke weer en de vakantie genoten, en toch zeker ook niet stil gezeten.

Uit de bestuurskamer

Na een intensieve heidag in april zijn we flink aan de slag gegaan met het in kaart brengen van de lopende projecten, verdelen van de taken en hebben we heldere werkafspraken gemaakt.
Onder dit stukje kan je zien hoe de portefeuilles nu verdeeld zijn en hoe je ons kunt bereiken.

We zijn blij dat we de tijd hebben kunnen nemen om een taakverdeling te maken op basis van ieders werkstijl en samenwerkingsafspraken te maken. Dat is naar ons idee van belang als je samen veel werk wil verzetten en elkaar relatief weinig ziet. We hebben er zin in!

Vanuit deze fase van elkaar leren kennen zijn we in de fase van het vormen van het jaarplan 2020 gerold. We bekijken nog eens kritisch onze visie; waar staan we voor, welke projecten lopen momenteel en wat worden de speerpunten van het komende jaar en de komende jaren? Een presentatie van het jaarplan 2020 kunnen jullie op de ALV in het najaar verwachten van ons.

Naast alle inhoudelijke onderwerpen waar we ons mee bezig houden, vallen we met onze neus in de boter wat betreft het lustrumjaar, wat een feest om een bijzondere bijeenkomst te mogen organiseren! Verder op in deze nieuwsbrief kan je over de voorbereidingen lezen. We hopen dat jullie je massaal aanmelden om het 35 jarig bestaan van de vereniging met elkaar te vieren.

Tot slot is in deze nieuwsbrief een nieuwe rubriek te vinden: ‘Geef de pen door’, geïnspireerd door de brainstromsessies van het project ‘toekomstscenario’ waar aan werd gegeven dat er behoefte is aan meer verbinding met elkaar. In elke editie is een kort profiel van een van de leden vinden. Het is aan diegene om de pen door te geven aan een ander lid.
Lijkt het jou ook leuk om jezelf voor te stellen aan andere leden en heb je geen zin om te wachten tot de pen bij jou belandt? Mail dan naar onderstaand email adres, we sturen je de informatie en je krijgt een mooie plek op de website.

Veel leesplezier en voor vragen, aanvullingen en/of suggesties kan je mailen naar communicatie@kngf-nfp.nl

Mede namens het bestuur, Wineke Snel

Taakverdeling bestuur

Functie/Naam

Aandachtsgebieden

Contactgegevens

Voorzitter

Thirza Douglas

Contactpersoon alle  stakeholders, Zat-traject,  MSG / wetenschap

voorzitter@kngf-nfp.nl

Penningmeester

Arwen Smit

KRF NL, opleidingsstructuur, HU / IPT, accreditatie

penningmeester@kngf-nfp.nl

Secretaris

Annet Timmerman

Congres NFP, lustrum,  Kwaliteit (met ondersteuning van Thirza en Wineke) waaronder ‘Kennis van waarde’

secretaris@kngf-nfp.nl

 

PR & communicatie

Wineke Snel

Lustrum, netwerken, e-news/website en andere communicatiekanalen

communicatie@kngf-nfp.nl

Trefwoorden: