Richting van de NFP: Dringende oproep voor deelname aan de werkgroep.

5 feb 2019
Thirza Douglas, Annet Timmerman, Arwen Smit en Wineke Snel
Thirza Douglas, Annet Timmerman, Arwen Smit en Wineke Snel
Bestuur NFP
Ondanks alle goede wil en alle goede bedoelingen merken we op alle fronten, en dat is niet NFP specifiek, dat het ingewikkeld is om betrokkenheid te genereren en behouden bij de vereniging.

Welke richting gaan we op?

De vraag die voorlag op de ALV in november 2018; welke richting gaan we op? Niet om het roer volledig om te gooien maar om te inventariseren of de meerderheid van de vereniging een richting kan aangeven waar de vereniging en het bestuur zich op kan focussen. En dat heeft zich uitgekristalliseerd in drie “hoofdrichtingen”; Op de vorige ALV is er gekozen voor richting 2. Even ter herinnering wat was dat ook alweer?

  1. We laten ’t zoals het is
  2. We willen een vereniging met snellere slagkracht, maar wél onder de vlag van het KNGF en de “Fysiotherapie”
  3. We willen ons volledig vernieuwen

Let wel, de keuze is een keuze van een “richting” waar de vereniging en het bestuur zich dan op gaat focussen. Dus ná de ALV dit najaar gaat het bestuur expliciet aan de slag om zich op de gekozen richting verder te gaan ontwikkelen. Op een volgende ALV, bijvoorbeeld voorjaar 2019 óf najaar 2019 kan zo mogelijk een verdiepingsslag gemaakt worden op de gekozen richting.

De richting die na stemming op de ALV naar voren is gekomen is:
richting 2: Voor het uitdiepen van deze richting hebben we jullie input juist hard nodig. We zijn daarom opzoek naar mensen die in een werkgroep zich samen met ons willen verdiepen in deze richting.

Graag je reactie naar NFP@kngf.nl

Trefwoorden: