nfp-knip.jpg
01 juli 2022

2 Vacatures in het NFP bestuur 

Ben jij een betrokken psychosomatisch fysiotherapeut en ben je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de psychosomatiek?

Heb je interesse in wetenschap, onderwijs en de dagelijkse praktijk? Zet je je graag in voor behoud of verbetering van de kwaliteit van ons vak? Hou je van samenwerken en ben je pro-actief? Dan moet je zeker even naar deze vacature kijken!  

Na 8 jaar, neemt Arwen Koelman-Smit afscheid als penningmeester. Na 4 jaar gaat ook Annet Timmerman haar werkzaamheden als secretaris afronden. Beiden zullen in het voorjaar van 2023 officieel hun stokje overgeven. Daarom starten we deze zomer met het werven en zijn we op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden die hun plaats kunnen innemen.   

Procedure   
Je kunt je belangstelling voor de functie kenbaar maken via secretaris@kngf-nfp.nl, tot 1 sept 2022.  

Op basis van de brief en CV, zullen er motivatie gesprekken volgen met het bestuur om te selecteren. Deze vinden plaats op: 6 sept van 18.30-19.00 en 19.00-19.30. Tot aan de eerstvolgende ledenvergadering van de NFP is er sprake van een aspirant bestuurslidmaatschap. Voordeel van dit aspirant lidmaatschap is dat inhoudelijke kennis goed overdragen wordt. In dec of jan zullen we dan een gesprek hebben waarin we besluiten om de samenwerking voor te zetten. In de algemene ledenvergadering in het voorjaar van 2023 wordt het aspirant- bestuurslid voorgedragen voor formele benoeming als bestuurslid van de NFP. Formele benoeming geschiedt door de Algemene Ledenvergadering van de NFP.  

Voor inhoudelijke vragen, en mogelijkheden om mee te lopen, kan je terecht bij Arwen Koelman-Smit (penningmeester@kngf-nfp.nl) en Annet Timmerman (secretaris@kngf-nfp.nl), ook Thirza Douglas (voorzitter@kngf-nfp.nl) en Wineke Snel (communicatie@kngf-nfp.nl) staan jullie graag ter woord.  

De functieprofielen voor beide functies vind je bovenaan deze pagina.