ncp-logo-003.jpg
19 augustus 2021

Basiscursus Netwerk Chronische Pijn

Ook dit jaar organiseert het Netwerk Chronische Pijn de basiscursus chronische pijn. De instap cursus om je aan te sluiten bij het Landelijk Netwerk Chronische Pijn. Het netwerk is sinds juli 2021 ook opengesteld voor de psychosomatische fysiotherapeuten. Zo willen we chronische pijn zorg toegankelijk houden in de 1e lijn en vorm geven aan een paramedisch platform.

Naast het werken met het chronisch pijn protocol leer je ook het mijnpijnprogramma.online kennen.  Dit is een online pijn programma waarmee cliënten met opdrachten thuis verder kunnen werken aan hun proces (verdieping). Met de combinatie van face to face behandelingen en online ondersteuning, blended care werken, heb je een extra tool om je cliënt te ondersteunen. Een extra voordeel is dat je ook in een Zorg Netwerk Omgeving (ZNO) werkt, waardoor samen werken met andere disciplines makkelijker gaat.

Het Landelijk Netwerk Chronische Pijn is bezig om het protocol uit te breiden met de doelgroepen “mensen met functioneel neurologische stoornis” en “mensen met chronisch vermoeidheid”.  Het chronisch pijn protocol is namelijk ook geschikt voor deze doelgroepen.

 

Aansluiting bij het netwerk chronische pijn levert je verbinding en verdieping op in je werk als therapeut. 380 therapeuten zijn je al voor gegaan.  Inschrijven kan nog tot 1 oktober 2021.

Voor vragen kun je terecht bij Nienke de Heus- Wiegersma stichting@landelijknetwerkchronischepijn.nl