19 april 2021

Enquête studenten Minor Psychosomatiek Utrecht

Wij zijn Amber, Anouk, Germaine, Ilse & Jelle. Een groep gemotiveerde Fysiotherapie studenten die de Minor Psychosomatiek volgen aan de Hogeschool Utrecht.

Onderzoek naar de rol van psychosomatische fysiotherapie bij PTSS

Vanuit de Hogeschool Utrecht doen wij onderzoek naar psychosomatische fysiotherapie bij mensen waarbij PTSS is vastgesteld. Het doel is om de rol van psychosomatische fysiotherapie binnen de eerstelijns (geestelijke) gezondheidszorg duidelijker vast te leggen. Om meer inzicht te krijgen in de rol van psychosomatische fysiotherapie bij PTSS, zijn we op zoek naar psychosomatisch fysiotherapeuten die hiermee te maken hebben en hun meningen en ervaringen hierover willen delen.   

Bent u:  

  • Werkzaam als psychosomatisch fysiotherapeut? 
    EN:  
  • Heeft u ervaring met de behandeling van PTSS?  (Minimaal één cliënt)  

Dan kunt u een nuttige bijdrage leveren aan het onderzoek door een korte enquête (volledig anoniem) in te vullen! Het invullen van de enquête zal maximaal 10 minuten in beslag nemen en bestaat uit zes vragen.

Voldoet u zelf niet aan de criteria, maar kent u iemand die dat wel doet? Dan willen wij u vragen om de enquête met de desbetreffende persoon te delen.   

Link naar de enquête

De resultaten van de enquête worden uitsluitend voor dit onderzoek geanalyseerd en gepresenteerd aan de Nederlandse Verenging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek (NFP), medestudenten en docenten van de Hogeschool Utrecht.  

Heeft u (aanvullende) vragen of wilt u extra informatie? Neem dan contact op via: project.nfp.hu@gmail.com  .
Alvast bedankt voor uw hulp!   

Hartelijke groet,  

Amber Cnossen, Anouk van Dijk, Germaine van Kesteren, Ilse Koster, Jelle Loonstra