LIVESTREAM congres

De 1,5 meter regeling of de 1,5 meter samenleving vanwege corona hebben (bij navraag bij de locatie) wel gevolgen voor het congres. De locatie heeft aangegeven maximaal 60 deelnemers aan te kunnen met de beschikbare ruimte. Omdat we het erg spijtig vinden dat we niet iedereen fysiek kunnen verwelkomen op het congres, zijn we op zoek gegaan naar een passende oplossing.... een hybride evenement. Met deze reden bieden wij het congres via de livestream aan en willen wij ons uiterste best doen om iedereen, die vanaf thuis deelneemt, een optimale beleving van het congres te geven. We hebben er daarom voor gekozen om de livestream professioneel te laten verzorgen om jullie thuis het gevoel te geven ook aanwezig te zijn door goede beelden en een live chat voorziening. Zodat alles goed te volgen is, maar er ook interactie tussen de sprekers en deelnemers op locatie en de deelnemers thuis kan plaatsvinden.

Investering voor inschrijving livestream NFP-Congres 2020

We willen de livestream inschrijving voor het congres ook per direct openstellen tot 30-09-2020 voor belangstellenden die nog niet ingeschreven staan. Hieronder de mogelijkheden voor inschrijven: 

  • Vrijdag 6 november & zaterdag 7 november; 4 lezingen en 4 workshops

  • Vrijdag 6 november livestream; 2 lezingen en 2 workshops

  • Zaterdag 7 november livestream; 2 lezingen en 2 workshops

  • Losse lezing livestream (geen accreditatie aangevraagd)

  • Losse workshop livestream (geen accreditatie aangevraagd)


Investering: 

  • 2 dagen livestream €275,- voor leden en €325,- voor niet-leden 

  • 1 dag livestream (vrijdag/ zaterdag) €137,50 voor leden en €162,50 voor niet leden 

  • Losse workshop/ lezing volgen via de livestream kan voor € 35,- voor leden en €45,- voor niet-leden 

Klik hier in voor meer informatie over inschrijven voor het LIVESTREAM congres.

* De livestream zal vanwege bijkomende kosten alleen plaats kunnen vinden bij voldoende inschrijvingen. Dat betekent dat na deze berichtgeving we alle deelnemers en nieuwe geïnteresseerden tot 30-09-2020 de tijd geven om zich in te schrijven c.q. aan te melden. Indien we voldoende inschrijvingen hebben, zullen we dit direct aan jullie communiceren, zodat jullie op tijd weten (05-10-2020) of de livestream van het congres een ‘GO’ is en dus door zal gaan. 

Trefwoorden: