Algemene informatie NFP-Congres 2020 ‘Psychosomatiek; verbinden van lichaam en geest in alle levensfasen’

Onderstaand informatie op een rij gezet over het NFP-congres 2020!

Samenwerking


Het NFP congres is tot stand gekomen in samenwerking met de VvOCM.

Datum en locatie


Wanneer?

 • Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020

Waar?

 • Hotel Holthurnsche Hof
  Zevenheuvelenweg 48
  6571 CK Berg en Dal
  T: 024 - 684 1744

Uitleg workshops

Je hebt de mogelijkheid te kiezen uit 2 workshops op de eerste dag en 2 workshops op de tweede dag. Hierbij kun je jouw voorkeur aangeven. Wij proberen zoveel mogelijk iedereen in de eerste voorkeur te plannen. Het kan echter voorkomen dat de workshop van jouw eerste keuze vol zit, waardoor wij je in een andere workshop zullen plaatsen. Je krijgt hierover vooraf bericht.

Informatie over de workshops op vrijdag vind je hier en op zaterdag hier.

Hoe zit het met de voorbereiding?

Voor de workshops en lezingen wordt vooraf lees- of kijkmateriaal geleverd waarvan verwacht wordt dat je deze gelezen of ingezien hebt voor aanvang van de workshop c.q. lezing. Hierdoor kunnen we een gelijk instapniveau garanderen en kan er tijdens de workshops en lezingen de diepte in gegaan worden. Zodat je ontdekkingsreis met de levensboom een verdieping kan zijn!

Avondprogramma op vrijdag!

Er is een gezellige borrel om de dag(en) door te nemen.

Accreditatie

Het 2-daagse NFP congres is voor 12 punten geaccrediteerd voor het KRF NL deelregister Psychosomatisch fysiotherapeut en basisregister (Algemeen fysiotherapeut).

Accreditatie is aangevraagd voor PSOT.

Annuleren

Bij afmelding is de volgende regeling van toepassing:

I. Er geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen na aanmelding voor de bijeenkomst. Deze termijn geldt niet als de bijeenkomst binnen deze bedenktermijn van 14 dagen plaatsvindt. Dan geldt de bepaling onder III. 

II. Een deelnemer kan zich tot 21 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden. Er worden wel € 12,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. 

III. Bij afmelding binnen 21 dagen voor aanvang van een bijeenkomst, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Afmelding dient schriftelijk (via e-mail) plaats te vinden.

Op deze bijeenkomst zijn de betalingsvoorwaarden van het KNGF van toepassing.

Overige informatie

Is er hotelaccomodatie?

 • Er is beperkte mogelijkheid om in de Holthurnsche Hof te overnachten. Tijdens de online registratie kun je een hotelkamer reserveren. Meer informatie over het hotel vind je hier.

Hoe kan ik betalen?

 • Uitsluitend via iDEAL.

Allergieën of dieetwensen? 

 • Tijdens het aanmelden kun je dit doorgeven aan de organisatie

Psychosomatisch oefentherapeuten zijn van harte welkom om deel te nemen aan het congres en kunnen zich inschrijven via de online registratie. Heb je nog geen relatienummer van het KNGF maak dan eerst een account aan bij www.mijnkngf.nl. Lukt dit niet, neem dan contact op met het secretariaat via nfp@kngf.nl.

Ter info:

Psychosomatisch oefentherapeuten, die lid van van de VvOCM, krijgen € 50,- korting op de prijs van niet-lid NFP. Dit wordt achteraf gecrediteerd. Stuur na aanmelding een e-mail naar nfp@kngf.nl o.v.v. deelname NFP congres als PSOT naam en relatienummer KNGF.

Trefwoorden: