Belangrijk bericht over verplaatsing NFP-Congres!

In de afgelopen dagen heeft het bestuur i.s.m. de locatie contact gehad over het mogelijk verplaatsen van het NFP-congres van 20 en 21 maart i.v.m. het Corona-virus. Hierover hebben we ook contact gezocht met bestuur en directie van het KNGF en deze hebben ons geadviseerd om alle grote evenementen waaraan fysiotherapeuten deel nemen te verplaatsen. Het bestuur is van mening dat jij als fysiotherapeut (en ook als oefentherapeut) een zorgplicht heeft naar je patiënten om deze te behoeden voor onnodige risico’s. Zeker voor een aantal collegae die aan een instelling is verbonden die werken met kwetsbare groepen patiënten vindt de NFP het risico te groot. Hoewel het NFP-bestuur uitkeek om in contact te komen met haar leden als ook met de overige deelnemers, ziet zij zich genoodzaakt de mening van het KNGF over te nemen en het NFP-congres te verplaatsen naar 6 en 7 november.

Congres verplaatst naar 6 en 7 november 2020

Je inschrijving
Sta je ingeschreven? Graag ontvangen we voor 1 mei een reactie van je of je deel wilt nemen op de nieuwe datum of niet. Wanneer je onverhoopt niet kunt deelnemen op de nieuwe datum, en ons dat voor 1 mei 2020 laat weten, zullen wij het reeds door jou betaalde inschrijfbedrag terugstorten. Na 1 mei gaan wij ervan uit dat je deelneemt op de nieuwe datum en zullen in beginsel weer de normale betalingsvoorwaarden van kracht zijn.
Stuur deze mail voorzien van je naam en relatienummer naar info@kngf-nfp.nl, voor 1 mei! Je ontvangt dan een voorlopige bevestiging als de aanmelding is verwerkt. Uiteraard ontvang je geen nieuwe factuur. Heb je je opgegeven voor een hotelkamer bij de inschrijving? Dan hoef je niets te doen: de boeking voor je hotelkamer gaat automatisch mee. Ook workshops waar je je voor op hebt gegeven blijven staan. 
 
ALV verplaatst naar 18 juni 2020
Ook stond de Algemene Ledenvergadering gepland op vrijdag 20 maart 2020. Helaas ziet de NFP zich genoodzaakt deze te verplaatsen naar 18 juni 2020.
We hopen op jullie begrip voor deze beslissing welke niet lichtvaardig is genomen en kijken uit naar een mooie najaar-congres.
 
Mede namens mijn bestuurscollega’s
Thirza Douglas
Voorzitter

 

          

Trefwoorden: